STELS

prospektus kép_

STELS PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

STELS LOGO

A cég története nem csak a márka története, hanem az emberek története és ötleteik

története.

STELS

Az 1980-as évek elején egy (akkoriban) szokatlan ötlet vetődött fel: olcsó, stílusos, megfizethető biciklit készíteni felnőtteknek, az ifjúságnak és gyerekeknek, ezáltal elindítva a kerékpározás népszerűsítését Oroszországban.

Ez a VELOMOTORS cég megalapításához, a STELS márka 1996-ban történő létrehozásához és az orosz piacon az értékesítés megkezdéséhez vezetett.  2003-ban megnyitott az első üzem, Kubinka, Odintsovo-ban. 2006-ban a második üzemet Krylovskaya Stanitsa-ban Rostov-on-Don alatt. 2008-ban megmentettünk és helyreállítottunk egy régi kerékpár gyárat Zhukovka-ban, amely a szovjet kerékpár-építés büszkesége volt, ismert a híres Desna kerékpárjairól.

A tendenciák és a piaci kereslet új tevékenységet javasolt: gépjárműgyártás.

2009 júliusában elindult a motorkerékpár-gyártás a Zhukovka gyár létesítményeiben. 2010-ben a termékcsalád feltöltődött robogókkal. Négy évvel később, motoros szánok és ATV-k kel bővült a paletta.

A vállalat sikere nem véletlen: a széles modelltartomány, a minőség, a megfizethető ár, az azonnali reagálás a piaci igényekre és a jól szervezett STELS márka koncepciója a céget széles körben megismertette az Orosz Föderációban és külföldön.

Napjainkban a vállalat több éves tapasztalattal rendelkező szakembergárdája, három ultramodern gyárban, saját mérnöki és tervező irodáinkban dolgozik Önért.

Ez a jövő, amit saját kezünkkel hozunk létre Önnel és az Ön számára.